Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Basket 3X3 Srbija - Serbia Fiba 3x3 Europe Cup Qualifier Andorra 2018 Fiba Basketball , Reprezentacija srbije u basketu 3x3 savladala je belgiju 21:14 i zadržala maksimalan učinak na olimpijskim igrama u tokiju.

Basket 3X3 Srbija - Serbia Fiba 3x3 Europe Cup Qualifier Andorra 2018 Fiba Basketball , Reprezentacija srbije u basketu 3x3 savladala je belgiju 21:14 i zadržala maksimalan učinak na olimpijskim igrama u tokiju.. Nacionalni sportski savez 3x3 basket adresa: Kapetana lukića 7, 34000 kragujevac pib: Basketaši su na korak do medalje. Мушка репрезентација србије у баскету / muška reprezentacija srbije u basketu) represents serbia in international 3x3 basketball matches and is controlled by the basketball federation of serbia. It was a more interesting match than the first one.

Nemaju naši momci poraz na ovom turniru. Srbija je u derbiju savladala letoniju rezultatom 22:16 najzaslužniji za veliki trijumf našeg tima bio je dejan majstorović, koji je meč. Naša reprezentacija je ubedljivo prva u grupi sa sve četiri pobede. Basket obe naše reprezentacije saznale rivale na 3x3 prvenstvu evrope. Basket 3x3 reprezentacija srbije krenula jako:

Fno0wsp2s93kim
Fno0wsp2s93kim from e0.365dm.com
Basketaši srbije slomili letoniju i prošli u polufinale olimpijskih igara! U utakmici protiv belgije srpski tim se mučio u prvoj polovini meča, isto kao i. Srbija je u utakmici 4. Naša reprezentacija je ubedljivo prva u grupi sa sve četiri pobede. Hari pertama cabang olahraga basket 3x3 di olimpiade digelar, sabtu, 24 juli 2021. Nakon pobede nad japanom, basketaši su stigli i do pobede nad letonijom, koja je praktično i najozbiljniji rival na olimpijskim igrama. Srbiju će predstavljati dejan majstorović, aleksandar ratkov, dušan domović bulut i mihailo vasić, a ovo takmičenje će im sigurno biti kruna. In one moment the netherlands 3×3 squad was winning by 2 (14:12), but the serbian men.

Basketaši srbije slomili letoniju i prošli u polufinale olimpijskih igara!

It was a more interesting match than the first one. Kola savladala kinu rezultatom 22:12. Watch the complete final of the 2016 fiba 3x3 world championships between serbia and usa.subscribe to the fiba3x3 channel: Basket 3x3 reprezentacija srbije savladala je u trećem kolu olimpijskog turnira poljsku rezultatom 15:12. Nakon pobede nad japanom, basketaši su stigli i do pobede nad letonijom, koja je praktično i najozbiljniji rival na olimpijskim igrama. Srpski tim je do pobede stigao posle velikog preokreta. Kvota kladionice maxbet na pobedu košarkašica srbije protiv kanade je 1.80. Svih osam selekcija odigralo je po dva duela, a polovičan učinak imaju sve selekcije osim „orlova i dvaput poražene kine. 55,997 likes · 336 talking about this · 61 were here. Majstorović srušio letoniju za plasman u polufinale. Srbija je u derbiju savladala letoniju rezultatom 22:16 najzaslužniji za veliki trijumf našeg tima bio je dejan majstorović, koji je meč. Basket 3x3 reprezentacija srbije uspešno je započela takmičenje na olimpijskim igrama u tokiju. From the streets to the olympics!

Srbija je jedina reprezentacija koja ima maksimalan učinak u tri utakmice. Srbija favorit za zlato u basketu. Kola savladala belgiju rezultatom 21:14 i tako zadržala stopostotan učinak i prvo mesto na tabeli. In one moment the netherlands 3×3 squad was winning by 2 (14:12), but the serbian men. From the streets to the olympics!

Serbia Mixtape Fiba 3x3 World Cup 2017 Youtube
Serbia Mixtape Fiba 3x3 World Cup 2017 Youtube from i.ytimg.com
From the streets to the olympics! Naša reprezentacija je ubedljivo prva u grupi sa sve četiri pobede. It was a more interesting match than the first one. Watch the complete final of the 2016 fiba 3x3 world championships between serbia and usa.subscribe to the fiba3x3 channel: Reprezentacija srbije u basketu 3x3 savladala je belgiju 21:14 i zadržala maksimalan učinak na olimpijskim igrama u tokiju. Di sektor putra, bermain dua kali, serbia menyapu bersih kemenangan. Basketaši su na korak do medalje. Srbija je u derbiju savladala letoniju rezultatom 22:16 najzaslužniji za veliki trijumf našeg tima bio je dejan majstorović, koji je meč.

Fiba je obavila žreb za grupni deo takmičenja, kao i sam raspored nademetanju na predstojećem 3x3 evro kupu, koji predstavlja evropsko prvenstvo u basketu 3x3, na kome će srbija imati predstavnike u obe konkurencije.

Olimpijske igre u tokiju tokio 2021 olimpijske igre olimpijske igre 2021 olimpijada olimpijada 2021 basket reprezentacija srbije. Srbija je u derbiju savladala letoniju rezultatom 22:16 najzaslužniji za veliki trijumf našeg tima bio je dejan majstorović, koji je meč. Watch the full game between serbia and the united states from the fiba 3x3 world cup 2019.more info: Total ada 16 pertandingan di hari pertama ini dengan pembagian rata untuk sektor putra dan putri. Početak olimpijskih igara u tokiju, na kojima će se po prvi put igrati i basket 3x3, se bliži. Pratite nas na našoj facebook i instagram stranici, twitter nalogu i uključite se u našu viber zajednicu. Basket 3x3 reprezentacija srbije uspešno je započela takmičenje na olimpijskim igrama u tokiju. Basket 3x3 reprezentacija srbije suvereno drži prvo mesto na olimpijskim igrama u tokiju. Belgija otvara meč dvojkom, pa odmah uzvraća. Nemaju naši momci poraz na ovom turniru. Vesti i informacije pratite na sport klub sajtu: Najavljeni su kao favoriti za medalju i to zlatnu, pa basketaši srbije krupnim koracima gaze ka tom cilju! Poslednji meč na turniru, u okviru preliminarnog dela takmičenja, srbija će igra protiv reprezentacije rusije 27.

Muški basket 3×3 posle prvog dana: Fiba je obavila žreb za grupni deo takmičenja, kao i sam raspored nademetanju na predstojećem 3x3 evro kupu, koji predstavlja evropsko prvenstvo u basketu 3x3, na kome će srbija imati predstavnike u obe konkurencije. 55.989 свиђања · 92 особе причају о овоме · 61 су били овде. Kola savladala belgiju rezultatom 21:14 i tako zadržala stopostotan učinak i prvo mesto na tabeli. Naša reprezentacija je ubedljivo prva u grupi sa sve četiri pobede.

Serbia Fiba 3x3 World Cup 2017 Fiba Basketball
Serbia Fiba 3x3 World Cup 2017 Fiba Basketball from www.fiba.basketball
Najavljeni su kao favoriti za medalju i to zlatnu, pa basketaši srbije krupnim koracima gaze ka tom cilju! Official facebook page of 3x3 serbia. Basket obe naše reprezentacije saznale rivale na 3x3 prvenstvu evrope. Fantastični bulut srbija maksimalna u basketu 3x3. Kola savladala belgiju rezultatom 21:14 i tako zadržala stopostotan učinak i prvo mesto na tabeli. Basket 3x3 reprezentacija srbije uspešno je započela takmičenje na olimpijskim igrama u tokiju. Kola savladala kinu rezultatom 22:12. Srbija je u utakmici 4.

Srbija je jedina reprezentacija koja ima maksimalan učinak u tri utakmice.

Svih osam selekcija odigralo je po dva duela, a polovičan učinak imaju sve selekcije osim „orlova i dvaput poražene kine. Srbija je u basketu 3x3 savlada belgiju u četvrtom kolu grupne faze 21:14. Nakon pobede nad japanom, basketaši su stigli i do pobede nad letonijom, koja je praktično i najozbiljniji rival na olimpijskim igrama. Basketaši su na korak do medalje. 55,997 likes · 336 talking about this · 61 were here. Srbija je u derbiju savladala letoniju rezultatom 22:16 najzaslužniji za veliki trijumf našeg tima bio je dejan majstorović, koji je meč. Basket 3x3 reprezentacija srbije uspešno je započela takmičenje na olimpijskim igrama u tokiju. Dušan domović bulut je bio najefikasniji sa 11 poena. In the second 3×3 match, against the netherlands, serbia celebrated with a result of 16:15. Muški basket 3×3 posle prvog dana: Olimpijske igre u tokiju tokio 2021 olimpijske igre olimpijske igre 2021 olimpijada olimpijada 2021 basket reprezentacija srbije. Total ada 16 pertandingan di hari pertama ini dengan pembagian rata untuk sektor putra dan putri. From the streets to the olympics!

Kola savladala belgiju rezultatom 21:14 i tako zadržala stopostotan učinak i prvo mesto na tabeli basket 3x3. Nemaju naši momci poraz na ovom turniru.